Help jij Stichting Lucai ook?

Alle financiële hulp aan Stichting Lucai is uiteraard van harte welkom. Wij zijn volledig afhankelijk van donaties en ontvangen geen subsidies of financiële steun van overheidsinstanties. Jouw donatie zorgt er mede voor dat wij de vakantieweken kunnen blijven organiseren voor gezinnen die een moeilijke tijd doormaken. Wij streven naar 100% besteding van donaties aan de organisatie van de vakantieweken en krijgen al veel hulp daarbij zodat we onze overheadkosten heel erg laag kunnen houden.

Als je geïnteresseerd bent in het financieel ondersteunen van onze stichting, kun je dat doen middels een overboeking op onze bankrekening.

NL57RABO0146269985, t.n.v. Stichting Lucai in Uden

Stichting Lucai is door de Belastingdienst ANBI-erkend.

logo_anbi_klein

(Als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken (binnen de daarvoor geldende regels, kijk voor meer info hierover op de ANBI website.

 

Of koop een heerlijk flesje Lucaiwijn. Een overheerlijke, allemansvriendelijke, fruitige wijn die uit de Mont Ventoux-streek in Frankrijk komt. Als je deze heerlijke rode wijn eenmaal hebt geproefd, smaakt ie zeker naar meer! Voor meer info, klik dan hier.