Onze Raad van Bestuur

Arnoud van Velzen, voorzitter RvB

arnoud-tekent_100x130

Mijn naam is Arnoud van Velzen, ik ben papa van Loek* en Max. Mijn dochter Loek* is mijn grote drive achter stichting Lucai. Ik heb een aantal jaren als operatie-assistent gewerkt en ben daarna het bedrijfsleven binnengerold. 18 jaar lang lag mijn ziel en zaligheid in de orthopedische wereld, maar daar ben ik uitgestapt in de tijd dat onze Loek ziek bleek.  Ik draag met heel veel plezier, naast mijn dagelijkse werkzaamheden, de bestuurlijke verantwoordelijkheid voor stichting Lucai. We zijn met elkaar een fantastisch team en daar ben ik enorm trots op!!

 

Karin van Velzen (dagelijkse kantoormanagement)

Karin van Velzen

Hoi, ik ben Karin van Velzen, trotse mama van de allerliefste kinderen op de hele wereld, dochter Loek* (zou nu 22 zijn) en zoon Max van 19. In de tijd dat onze Loek ziek was heb ik samen met Arnoud stichting Lucai opgericht, wij weten immers zelf maar al te goed hoe enorm groot de impact is van een ziek kind in het gezin.

Mijn talenten op secretarieel gebied kan ik voor stichting Lucai op kantoor goed gebruiken.  Ik draag dan ook met heel veel plezier en passie waar maar mogelijk is mijn steentje bij. Met als overheerlijk toetje mijn aanwezigheid in de Lucaiweken. Elke Lucaiweek weer zie ik hoe onze gasten genieten van en met elkaar, daar word ik ontzettend blij van.

Het enorme “posimisme” dat onze Loek* (positief denken en optimistisch blijven, ook wanneer het even niet zo lekker gaat) tijdens haar ziekte liet zien, geeft mij nog steeds elke dag weer opnieuw vleugels!

Ik voel me bevoorrecht en ben er echt onwijs trots op dat ik met zo’n geweldig, enthousiast en goed geolied team vrijwilligers samen mag werken, waardoor aan het eind van de Lucaiweken onze gasten met mooie herinneringen én hernieuwde energie weer huiswaarts gaan.

 

Onze Raad van Advies:

 

Richard Bottram

foto_richard_bottram_picnik

Mijn naam is Richard Bottram, ik ben woonachtig in Ankeveen. Na een succesvolle carrière heb ik, na een ingrijpende privé-situatie in 2004, het roer omgegooid om me projectmatig in te zetten voor een betere levenskwaliteit van kankerpatiënten. Gedurende 365 dagen heb ik op mijn eigen wijze samen met mijn team me ingezet voor een Europese strijd tegen kanker. Het project ‘Marathon365 – Run against cancer’ trok door 14 europese landen. Het uitdragen van hoop was het grootste kapitaal van dit project, gefundeerd op toewijding, positieve energie, wilskracht, motivatie en emotie. Naast dat ik lezingen en presentaties geef over de zin van het bestaan en het verschil dat je als individu kunt maken, liep ik als initiatiefnemer van het Wheel of Energy van 10 oktober 2010 tot 10 oktober 2011 elke dag een marathon in het wiel dat stond op Schiphol Plaza. Ik ben vanaf de allereerste plannen van Arnoud en Karin betrokken bij stichting Lucai, omdat ik me volledig kan identificeren met het doel om ernstig zieke jongeren samen met hun naasten een bijzondere beleving te bezorgen waarbij het gezin centraal zal staan.

 

“Samen kun je alles, alleen kun je niets”