Hieronder staat een overzicht van de Sport voor Lucai reis met betrekking tot het verblijf, het programma en de kosten.

 

Mont Ventoux 16 tot en met 19 september 2016

LET OP: GEWIJZIGDE DATUM

Na meerdere jaren verbleven te hebben in hotel Les Florans, een accommodatie in Bédoin, gaan we weer terug naar de locatie van de allereerste sportreis, Camping Le Ventoux. Een mooie camping in het kleine plaatsje Mazan op ongeveer 10 kilometer van de start van de Mont Ventoux.

We zullen verblijven in Mobile Homes met alle benodigde voorzieningen. Op de camping is een mooi zwembad met daarbij een poolbar én fraai uitzicht op de top van de Ventoux. Op de camping is wifi aanwezig zodat het thuisfront goed op de hoogte gehouden kan worden.

Voor meer informatie over camping Le Ventoux, kijk je op hun website.

Hieronder staat een globaal tijdschema van de komende reis:

 

Vrijdag:

12:00    Aankomst op camping Le Ventoux

13:00    Lunch

17:00    Wijnproeverij

19:00    Aansluitend aan de wijnproeverij diner

 

Zaterdag:

08:30    Ontbijt

11:00     Trainingsrondje

13:00     Lunch

15:00     “Voor wie sport jij?” + uitdelen tenue en rugnummers.

19:00     Diner

 

Zondag:

07:00     Ontbijt

09:00     Start beklimming

13:00      Lunch op de berg

19:00      Diner

21:00      Onthulling van het bijeen gebrachte bedrag op de cheque

 

Maandag:

08:30     Ontbijt

Daarna richting huis?!

 

De kosten voor deze reis worden nu geraamd op €395,- per persoon. Dit is inclusief verblijf, maaltijden, drankjes tijdens de maaltijden, wijnproeverij, deelname aan DE beklimming en het tenue.

 camping le ventoux  wijn  foto start mont ventoux

 

Passo dello Stelvio

In september 2014 heeft Sport voor Lucai op veler verzoek voor het eerst een bezoek gebracht aan de Passo dello Stelvio. Tijdens deze reis verbleven we in hotel Stilfserhof. Een mooi hotel met perfecte gastvrijheid. Het hotel ligt op ongeveer 8 kilometer van de start in Prato. Meer informatie over dit hotel vind je op hun website.

Dit hotel is voorzien van, kluisjes, een restaurant, wasserij, wifi in de openbare ruimtes, massages, sauna, tuin en een Turks bad. En dat allemaal met de prachtige natuur van Italië om ons heen.

Dit hotel is ons zo goed bevallen dat wij bij toekomstige reizen naar Italie weer gebruik van hun enorme gastvrijheid zullen maken.

De kosten voor deze reis worden geraamd op zo’n €400,- per persoon. Dit is inclusief verblijf, maaltijden, drankjes (fris) tijdens de maaltijden, wijnproeverij, deelname aan DE beklimming en het tenue.

  20140919_112629  foto start stelvio  anne wijnpreoverij