Op dit moment zijn er geen vakantieweken gepland!! Aanmelden is niet mogelijk.

 

Hoe aan te melden:

Kijk eerst, voor je het formulier download,  nog even op de pagina ‘Onze doelgroep’ of  jouw gezin voldoet aan de criteria!

  • Het aanmeldingsformulier dient volledig en duidelijk leesbaar ingevuld te worden door de ouders of verzorgers én de behandelend (revalidatie-) arts of specialist van de tiener. De arts verklaart hiermee dat de tiener in staat is een midweek op vakantie te gaan.

Stichting Lucai biedt in principe géén medische ondersteuning. Wij hebben daar als organisatie bewust voor gekozen. De aanwezige ouders worden geacht net als in de thuissituatie de medische zorg op zich te nemen. Tieners die uitgebreidere medische zorg nodig hebben, zijn natuurlijk wel van hárte welkom. Door de uitstekende contacten met thuiszorgorganisatie Pantein/Welzorg in Uden beschikken wij over een hoogwaardig medisch vangnet voor die medische ondersteuning. In de directe nabijheid van onze locatie De Buitenhorst is ziekenhuis Bernhoven  gevestigd. Bij calamiteiten kunnen wij daar altijd terecht. Zeer belangrijk is dus dat we van tevoren precies weten welke medische ondersteuning nodig is. Daar dient het uitgebreide aanmeldformulier voor, zodat jullie als gasten én wij als organisatie niet voor verrassingen komen te staan en wij voorafgaand aan jullie verblijf bij ons e.e.a. al kunnen regelen.

  • Wij verzoeken je het formulier volledig ingevuld op te sturen naar:
    • (per post) Stichting Lucai, t.a.v. Karin van Velzen, Klantstraat 4a, 5403 PD Uden
    • (als PDF-bijlage per mail) info@lucai.nl
  • Stichting Lucai neemt z.s.m. contact op.
  • Je aanmelding wordt na ontvangst bekeken en getoetst aan criteria door een team van medisch specialisten en indien nodig daarna nog besproken met de behandelend arts van de tiener om te bekijken of hij/zij in aanmerking komt.
  • Indien de aanvraag akkoord is, ontvang je van ons een definitieve bevestiging en de benodigde informatie voor jullie aanwezigheid tijdens de Lucaiweek.
  • Indien de beoordeling negatief is, ontvangt je daarvan ook schriftelijk bericht. (In het geval van een negatieve beoordeling door de medische commissie is deze uitspraak helaas bindend.)

In de vakantieweken die wij in Schaijk organiseren in groeps-accommodatie de Buitenhorst is er maximaal plaats voor 22 personen. Afhankelijk van de gezinsgrootte kunnen wij tot  6 gezinnen per keer te gast hebben.

Download het aanmeldformulier hieronder:

aanmeldingsformulier gezinnen